Ana SayfaMucize DualarSüryanice Adet Kanı Duası – Kocaya Adet Kanı İçirme Duası

Süryanice Adet Kanı Duası – Kocaya Adet Kanı İçirme Duası

Süryanice adet kanı duası pek çok kimse tarafından merak edilmektedir. Çünkü bu dua sayesinde kadınlar her erkeği elde edebileceklerini düşünmektedir. Özellikle evli olan erkeklere bile etki eden bu büyü kara büyü olarak geçmektedir. Bunun yanında dilerseniz diğer mucize dualar yazılarımıza bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Kocaya Adet Kanı İçirmek Duası 🤲

Kocaya Adet Kanı İçirmek Duası
Kocaya Adet Kanı İçirmek Duası

“Adet kanı”, kadınların normal menstrüasyon döngüsü sırasında vajinal kanama olarak da bilinen fizyolojik bir olaydır. Bu döngü, bir kadının üreme sisteminin hazırlanması ve olası gebelikler için rahim astarının yenilenmesi sürecidir. Birçok kişi Kocaya Adet Kanı İçirmek Duası içirip onun kendilerine bağlanmasını istemektedir.

Süryanice Adet Kanı Duası

Son zamanlarda çok fazla merak edilen Süryanice Adet Kanı Duası şu şekildedir:

  • “Bede’tû bibismillehî rûhi bihi nehtedet. İle keşfî esrarîn bibatinihi intâvet. Ve salleyte fişşâni âlâ hayrû halkihî. Men zahaddalalete velğâlet. İlâhi lekâd aksemtü bismike daiyen. Biâcin ehvecin celcelûtin helhelet. Seetüke bî ismil azâmi gadrûhü. Ve yessîr umri ya elhî bisalmehet. Ve ye hâyyû ye gayyûmü edüke raciân. Bievîn eyûcin celceliyyütin helhelet. Bisamsamin tamtamin ve ye hayrâ bezîn hin. Bimihrâsi mihrâsi mihrâsin bihin nerû uhdîmet. Biâcin ehûcin ya ilâhi mühevvicin. Veya celcelûtin bil icâbeti helhelet. Biâcin ehûcin ya ilâhi muhevvicîn. Ve yâ celcelutîn bil icâbeti helhelet.”

Adet kanı duası Süryanice olarak yukarıdaki şekliyle okunabilmektedir. Her gün 4 kez okunması faydalı olacaktır. Bu dua ile yapılan bir büyü vardır. Kara büyü grubunda yer alan adet kanı büyüsü, kadınlar tarafından adet kanı vasıtasıyla erkeklere yapılmaktadır. Bu büyü erkeği kadına bağlayan bir büyü olması sebebiyle özellikle son yıllarda çok sık yapılmaktadır. Kadınlar, erkekleri evli dahi olsalar bu büyüyle ayırabilmektedir.

Duasız Adet Kanı İçirmek

Genellikle kadınların kocalarının kendilerine daha fazla bağlanması için yapılan bu büyü zaman zaman evli erkeklerin eşlerinden ayrılması için de yapılmaktadır. Böylece kadınların hoşlandığı erkekler eşlerinden ayrılacaklardır ve büyüyü yapan kişiye dönecektir. Fakat unutmayın ki bu büyü bir anda olmaz. Bunun için sabırlı bir şekilde beklemeniz gerekir. Böylece Duasız Adet Kanı İçirmek bu şekildedir. Ayrıca dilerseniz bu içeriğimize benzer olan Kalbi Cezbetme Duası yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Adet Kanıyla Yapılan Büyü Duası

Adet Kanıyla Yapılan Büyü Duası sayesinde kadınlar istedikleri erkeği elde edebilirler. Günümüzde oldukça merak edilen bu yöntem sayesinde birçok kadın evli olan erkeklerin bile evliliğini bitirmiştir. Kişiye direkt etki eden bu büyü sayesinde erkeğin düşünceleri değişmektedir. Ayrıca bu büyü kara büyü grubunda yer almaktadır.

Adet Kanı Büyüsü Bozmak

Adet kanı büyüsü, yukarıda da belirtildiği üzere erkekleri kadınlara bağlamak için yapılmaktadır. Bu büyü yalnızca kadınlar tarafından adet kanı ile yapılır. Regl ile aşk büyüsü manasına da gelen adet kanı büyüsünü bozmak için yapılması gereken oldukça basittir. Adet kanı büyüsünü bozmak için uygulanması gereken tek işlem, büyüyü yapan kişinin adını bir kâğıda yazmak ve bu kâğıda 6 farklı yerinden yırtmaktır. Bu sayede adet kanı büyüsü tamamıyla ortadan kalkacak, erkeğin ruhu ve bedeni de özgür kalacaktır. Adet kanı büyüsü bozmak oldukça basit bir işlemdir.

Sevgiliye Adet Kanını İçirmek

Bir erkeği kendine bağlamak isteyen kişilerin yapması gereken işlem oldukça basittir. Adet kanı içirmek suretiyle karşıdaki kişini kendisine bağlamak mümkündür. Gözü dışarıda olan erkekler ve hayatında farklı bir kadın olan erkekler için adet kanı büyüsü yapılabilir. Sevgiliye adet kanını içirmek bilinen en yaygın ve kesin çözümlerden biridir. Fakat bilindiği üzere her büyü, ayeti kerimeler ve dualar ile yapılmaktadır. Bunun için en doğru şekliyle dua etmek ve büyünün gerekliliklerini yerine getirmek gereklidir.

Kocaya Adet Kanı İçirmek Ne Demek?

Kocasına adet kanını içiren kadınların tek bir amacı vardır. Bu minvalde son dönemde kocaya adet kanı içirmek ne demek sorusunu birçok kişi merak ediyor. Kocasına adet kanı içiren kadınların isteği kocasının evine ve kendisine bağlı olmasıdır. Bu tür durumlarda adet kanını çeşitli içeceklere damlatmak suretiyle büyü tamamlanabilir. Bunun için uzmanlık ve yetkinlik gerektiği gibi aynı zamanda ayeti kerimelerle de dua etmek gerekir. Gerekli dualar ve ayeti kerimeler sayesinde uygulandığında başarı oranı yüksektir.

Kocanın Çayına Adet Kanı Damlatmak

Kocasının çayına ve çeşitli içeceklerine adet kanı damlatmak uzun yıllardır tercih edilen yöntemlerden biridir. Bu işlemin yapılması için bir küp şeker ve çay ya da farklı bir içecek yeterli olacaktır. Küp şeker, adet kanına bulanır ve sonrasında içeceğin içerisine atılmak suretiyle tamamlanır. Kocanın çayına adet kanı damlatmak isteyenlerin bunu rastgele yapmaması önemlidir. İlişkilerin kurtarıcısı olarak görülen adet kanı büyüsü, çok uzun yıllardır uygulanmaya devam eden bir ritüeldir. Bu sayede on binlerce ilişkinin kurtulduğu ve yeni ilişkilerine başladığı görülmüştür. Kocasının çayına adet kanı damlatmak işlemi, kanı doğrudan çayın içerisine damlatmaktan ziyade küp şeker ile uygulanmaktadır.

Son okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Ayrıca dilerseniz aşağıdan diğer mucize dualar yazılarımıza bakabilirsiniz.

Son olarak okunacakdualar.net adresinden de ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Munise Koray

12 Senedir Din, tarih ve sosyoloji alanlarında makaleler yayınlamış bir öğretim görevlisi olan Munise Koray, Ankara Üniversitesi Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi mezunudur. Özellikle Mucize dualar ile alakalı bilgi birikimi vardır. Son yıllarda da okunacak dualar üzerinde araştırmalarını sürdürmektedir.
Yorum yapın