Ana SayfaMucize DualarYa Dafial Belaya İdfa Annel Belaya Duası

Ya Dafial Belaya İdfa Annel Belaya Duası

Ya Dafial Belaya İdfa Annel Belaya duası özellikle Safer aylarında okunmaktadır. Bununla beraber hayatlarını istedikleri biçimde sürdürmek ve var olan düşmanlarından korunmak isteyenler için önemli bir dua olacaktır. Ayrıca Ya Dafial Belaya İdfa Annel Belaya duasına yönelik nasıl ve ne şekilde okunacağını bilmek de son derecede önemli olan konular arasında kalmaktadır. Böylelikle bu mübarek ayda Allah’tan bu duayla istediklerini sunmak gibi bir yönelim içerisine gireceklerdir. Bununla beraber Ya Dafial Belaya İdfa Annel Belaya duası dahilinde de memnun kalacakları bir yaşantı içerisine geçiş yapacaklardır. Bunun yanında dilerseniz diğer mucize dualar yazılarımıza bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Safer Ayı Korunma Duası

Safer Ayı Korunma Duası
Safer Ayı Korunma Duası

Özellikle Safer ayının ilk ve son Çarşamba günlerinde Ya Dafial Belaya İdfa Annel Belaya duasını okumak önemlidir. Ayrıca öğlen ve ikindi namazları arasında Safer ayı namazı kılmak da son derecede önemlidir. Öte yandan Safer Ayı korunma duası da bu süreçte mutlaka okunacaktır. Ayrıca Safer Ayı namazının ne şekilde kılınacağını bilmek de son derecede önemlidir.

Safer Ayı namazını kılmak için sırasıyla bazı duaları okumak gerekecektir. İlk rekatta 1 Fatiha Suresi ardından 11 İhlas suresi okumak gerekecektir. Ayrıca 2 rekatta da Fatiha Suresinden sonra 11 kez İhlas suresi okunsa da sonrasında 100 kez Ya Dafial Belaya İdfa Annel Belaya duası edilmelidir. Bu dua şu şekilde öne çıkmaktadır.

  • “Yâ dâfia’l-belâyâ, idfâ anna’l-belâyâ, fallâhü hayrun hâfizan ve hüve Erhâmü’r-Râhimin, inneke alâ külli şey’in kadir”

Safer Ayı genelinde korunmak için Ya Dafial Belaya İdfa Annel Belaya duası dışında Ayet-el Kürsi de okunmalıdır. Evden çıkarken ya da eve girerken bu duayı okumak son derecede önemlidir. evden çıkarken bu duayı okuyan kişilerin işlerinde başarılı olması kesindir. Eve gelirken de Ayet-el Kürsi okumak bereketli bir hayat manasına gelmektedir. Öte yandan Ayet-el Kürsi’den sonra başka bir duayı da evden çıkarken 3 kez okumak önemli bir husustur.

  •  Bismillahi Hasbiyallahi Lailahe Hü Aleyhi Tevekkeltü ve Hüve Rabbil Arşil Aziym

Safer Ayı genelinde her gün muhakkak 100 kez “La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Aziym” duasını tekrar etmek de önemlidir. Bu duayı en az 100 kez okuyanların fakirlik gibi sıkıntışlarından kurtulması gibi bir durum söz konusudur.

Safer Ayı içerisinde her gün mutlaka 100 kez salavat getirenlerin belalardan uzak kalması kesindir. Ayrıca ahiret yaşlantılarını kurtarmaları açısından da bu salavat son derecede önemli olacaktır.

  • Ellahümme sâlli âla seyyidina Muhammedin ve ve âla âlihi ve sahbihi efdâle salevatike ve adade me’lumatike ve bârik ve sellim

Ya Dafial Belaya İdfa’ Annel Belaya Duası Arapça

Son zamanlarda oldukça merak edilen Ya Dafial Belaya İdfa’ Annel Belaya Duası Arapça aşağıda verilmiştir. Ayrıca dilerseniz bu içeriğimize benzer olan Okula Gitmek İstemeyen Çocuğa Okunacak Dua yazımızı da inceleyebilirsiniz.

  • Ya Dafial Belaya İdfa’ Annel Belaya Fallahü Hayrün Hafizan Ve Hüve Erhamürrahimin İnneke Ala Külli Şey’in Kadir.

Ya Dafial Belaya İdfa’ Annel Belaya Adetliyken Okunur mu?

Dinimizde adetliyken dua okumadan bir sorun yoktur. Fakat Ya Dafial Belaya İdfa’ Annel Belaya Adetliyken Okunur mu? Sorusu hakkında net bir bilgi maalesef yoktur. Ayrıca dilerseniz bu içeriğimize benzer olan Direksiyon Sınavına Girerken Okunacak Dua yazımızı da inceleyebilirsiniz.

Safer Ayında Her Gün Okunacak Dua

Safer Ayı ile koruma sağlamak ve musibetlerden uzak kalarak bereketli bir yaşam sürmek mümkündür. Ayrıca Safer ayında okunacak dua ile beraber bu şekilde bir netice elde etmek mümkün olacaktır. Safer Ayını değerlendirmek ve ahiret yaşantısını da kurtarmak isteyen müminlerin gün içerisinde en az bir kere olmak kaydıyla bu duayı okumalarının faydası açığa çıkacaktır. Ayrıca Safer Ayı ile beraber tam da istedikleri gibi bir yaşam süreceklerdir.

Bismillahirrahmanirrahim. Euzubillahi min şerri hazezzemani ve esteizu bihi min şüruri sairizzemani ve euzu bicelali vechike ve cemali kudsike entücirani minelbelai fi hazihisseneti ve kına min şerri makadayte fiha ve ekrimna fissaferi ya ekramelekramin. Azhir vahtim hazihişşuhura aleyye bisselameti vesseadeti veliehlibeyti veliakribai velicemii Ümmet-i Muhammedin aleyhisselatü vesselemü birahmetike ya erhamerrahimin. Allahümme ferricna biduhuli-ssaferi vahtimlena bilhayri vezzafer.

Ayrıca yazımızın sonuna geldik. Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Ayrıca dilerseniz aşağıdan diğer mucize dualar yazılarımıza bakabilirsiniz.

Son olarak okunacakdualar.net adresinden de ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Munise Koray

12 Senedir Din, tarih ve sosyoloji alanlarında makaleler yayınlamış bir öğretim görevlisi olan Munise Koray, Ankara Üniversitesi Dil, Tarih ve Coğrafya Fakültesi mezunudur. Özellikle Mucize dualar ile alakalı bilgi birikimi vardır. Son yıllarda da okunacak dualar üzerinde araştırmalarını sürdürmektedir.
Yorum yapın