Ana SayfaFazileti41 Felak 41 Nas 41 Ayetel Kürsi Fazileti – En Etkili Dua!

41 Felak 41 Nas 41 Ayetel Kürsi Fazileti – En Etkili Dua!

41 Felak 41 Nas 41 Ayetel Kürsi Fazileti ile insanları büyülemektedir. Allah için okunan duaların tümü hayırlıdır ve okuyanlar geri dönüşünü bulmaktadır. Fakat aynı anlamları taşıyan farklı duaların birlikte okunması çok daha etkilidir. Bunun yanında farklı duaların fazileti ile alakalı bilgiler için bağlantıya tıklayarak okuyabilirsiniz.

313 Nas Suresi Fazileti

Bu nedenle inançlı kimseler tarafından bu dualar sıklıkla tekrar edilmektedir. Allah, şüphesiz ki kendine dua eden inançlı kullarını her zaman görmektedir. Bunun yanında 313 Nas Suresi Fazileti duayı okuduktan sonra aşağıdaki şekildekiler gibi görülmektedir.

313 Nas Suresi Fazileti
313 Nas Suresi Fazileti
  • Hasta ve şifa bekleyen kimselerin üzerine okunması durumunda Allah-u Teala tarafından şifa nasip olmaktadır.
  • Bu duaları abdestli bir şekilde okuyan kimseler Allah-u Teala tarafından her işine yardımcı olunarak desteklenmektedir.
  • Bu duaları geceleyin yatmadan evvel okuyan kimselerin evi şeytanın şerrinden korunmaktadır. Böylece eve kötülükler gelmeyecektir.
  • Dara düşen ve bunalıma giren kimseler tarafından okunması durumunda çok büyük bir ferahlık ve yardım bizzat Allah-u Teala tarafından nasip olmaktadır.
  • Bu duaları eksiksiz bir şekilde her gün okuyan kimseler nazardan korunmaktadır. Allah-u Teala, bu kişiler için binlerce meleği görevlendirmektedir.

Felak, aşağıdaki gibi okunmalıdır.

Bismillahirrahmânirrahîm. Kul e’ûzu bi-Rabbi’l-felak. Min şerri mâ halak. Ve min şerri ğâsikın izâ vekab. Ve min şerri’n-neffâsâti fi’l ukad. Ve min şerri hâsidin izâ hased.

41 Nas, aşağıdaki gibi okunmalıdır.

Bismillahirrahmânirrahîm. Kul e’ûzü birabbinnâs. Melikinnâs. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yüvesvisü fîysudûrinnâs. Minelcinneti vennâs.

41 Ayetü’l Kürsi aşağıdaki gibi okunmalıdır.

Bismillahirrahmânirrahîm. Allâhü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm, lâ te’huzühu sinetün velâ nevm, lehu mâ fissemâvâti ve ma fil’ard. Men zellezî yeşfeu indehû illâ bi’iznih, ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bi’şey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel ard, velâ yeûdühû hıfzuhümâ ve hüvel aliyyül azîm.

Suya Felak ve Nas Okumak

Duaların suya okunması ve bunun şifa niyetine içilmesi oldukça yaygındır. Bu nedenle suya Felak ve Nas okumak da birçok kişi tarafından tercih edilir. Bu duaların suya okunması durumunda çeşitli faziletlerin meydana geldiği görülmektedir. Böylece imanlı kimseler tarafından okunmasıyla birlikte kalpten istenen şeylerin gerçekleştiği görülmektedir. Bunun yanı sıra suya okuyup bir hastaya içirilmesi durumunda da pek çok kez şifa olduğu görülmüştür. Bu nedenle Allah’ın ayeti kerimesini suya okumak da oldukça faydalıdır.

Ayrıca Takıntılı Çocuğa Okunacak Dua yazımızı da inceleyebilirsiniz.

41 Felak 41 Nas 41 Ayetü’l Kürsi Okuyanların Yorumları

Allah rızası için edilen duaların tamamı kabul olmaktadır. Bundan dolayı 41 Felak 41 Nas 41 Ayetü’l Kürsi okuyanların yorumları sıklıkla paylaşılmaktadır. Bu duaları birlikte okuyarak hayrını gören ve bunu diğer Müslümanların da görmesini istediği için paylaşan kimseler vardır. Şüphesiz ki bu en hayırlısı ve Allah’ın en çok sevdiği şekilde yapılmaktadır.

  • “Üç duayı da her gün vakit namazlarımdan sonra 41’er kez okudum. Bunu belirli bir süre tekrar ettiğimde gerçekten bazı faziletlerin olduğuyla karşılaştım. Psikolojik açıdan yaşadığım sıkıntılardan beni bu dualar kurtardı. Allah’a bin şükürler olsun ki artık çok daha güçlü hissediyorum kendimi.”
  • “Allah-u Teala’ya sığındım ve her zamanki gibi dualarımı etmeye devam ettim. Fakat bu kez internetten de gördüğüm üzere 41 Felak 41 Nas ve 41 Ayetü’l Kürsi okumayı denedim. Ve bu okumalarım sonucunda en büyük korkum olan nazardan artık kurtuldum.”
  • “Hiç ihtimal dahi vermezken yalnızca birkaç haftalığına denemek için başladım. Sonrasında hayatımdaki etkilerini görünce inanamadım ve okumaya devam ettim. Allah-u Teala bana hayırlı bir eş nasip etti ve mutlu bir hayatım oldu.”

Ayrıca 41 Felak 41 Nas 41 Ayetel Kürsi Fazileti konusu ile alakalı en merak edilen soru ve cevaplar sizlerle:

41 Felak 41 Nas 41 Ayetel Kürsi Fazileti yazımız ile alakalı bilgilendirici bir video sizlerle olacak:

Son olarak da 41 Felak 41 Nas 41 Ayetel Kürsi Fazileti yazımızın sonuna geldik. Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Ayrıca dilerseniz aşağıdan diğer mucize dualar yazılarımıza bakabilirsiniz.

Son olarak okunacakdualar.net adresinden de ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Faruk Akar

Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden mezun olan Faruk Akar, son yıllarda yayınladığı tezler ve konuşmalar sayesinde birçok duanın fazileti hakkında bizlere bilgi vermektedir. Şuan da hali hazırda birden fazla üniversitede ders vermektedir.
Yorum yapın