Ana SayfaYaşayanlar4444 Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar – Okuyanların Yorumları

4444 Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar – Okuyanların Yorumları

4444 Tefriciye mucizesi yaşayanlar son dönemin en çok aratılan konu başlıkları arasında yer almaya devam ediyor. Öncelikle şunu belirtelim ki 4444 kez Tefriciye zikreden inançlı kimselerin gönül gözlerinin açıldığı biliniyor. Zira bu esmayı her gün zikreden kişiler sevdiklerine kavuşuyor ve bollukla ihsan ediliyorlar. Bunun yanında diğer duaları yaşayanlar tarafından anlatılmış tecrübeleri bağlantıya tıklayarak okuyabilirsiniz.

4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumları

4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumları
4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumları

Genellikle ettiğiniz tüm duaların kabul olması için 4444 Salatı Tefriciye okunmaktadır. Okuyan kişiler sevdikleri insanlara kavuştuklarını bunun yanında maddi sıkıntılardan kurtulduklarını belirtmektedir. İşte 4444 Salatı Tefriciye Okuyanların Yorumları şu şekildedir:

  • Platonik olarak aşık olduğum kız ile sonunda sevgili oldum. Bu duanın etkisi oldukça büyük oldu.
  • Maddi sıkıntılarımdan kurtulduğum için sık sık okuduğum dualardan biriydi.
  • Ailesi istemiyordu diye ayrılmıştık, fakat çok şükür bu duayı ettikten sonra ailesi evlenebileceğimize izin verdi. Çok şükür.

4444 Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar

4444 Tefriciye Mucizesi Yaşayanlar sevdiklerine kısa süre içerisinde kavuşmaktadır. Ayrıca dilerseniz bu içeriğimize benzer olan 41 Fatiha Mucizesi Yaşayanlar yazımızı da inceleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra 4444 Tefriciye’nin yanında her gün aşağıdaki duayı da üç kez okumak gerekiyor:

  • Ikterabe lin nâsi hisâbuhum ve hum fî gafletin mu’ridûn. Mâ ye’tîhim min zikrin min rabbihim muhdesin illâstemeûhu ve hum yel’abûn. Lâhiyeten kulûbuhum ve eserrûn necvellezîne zalemû hel hâzâ illâ beşerun mislukum, e fe te’tûnes sihre ve entum tubsırûn. Kâle rabbî ya’lemul kavle fîs semâi vel ardı ve huves semîul alîm. Bel kâlû adgâsu ahlâmin belifterâhu bel huve şâır(şâırun), felye’tinâ bi âyetin kemâ ursilel evvelûn. Mâ âmenet kablehum min karyetin ehleknâhâ, e fe hum yu’minûn.

4444 Mucizesi Denemiştim

Özellikle sevenlerin birbirine kavuşması için okunan 4444 Salatı Tefriciye bununla birlikte bolluk, bereketlik için okunmaktadır. Hatta son zamanlarda 4444 Mucizesi Denemiştim gerçekleşti yorumuyla sık sık karşılaşmaktayız.

4444 Duası İle Sevdiğine Kavuşanlar

Genellikle insanlar, sevdikleriyle yeniden bir araya gelmek de dahil olmak üzere hayatlarında rehberlik, teselli veya belirli sonuçlar elde etmenin bir yolu olarak genellikle duaya veya duaya yönelirler. Bunun için çoğunlukla 4444 Duası İle Sevdiğine Kavuşanlar okunmaktadır. Böylece sevenler kavuşabilir. Ayrıca dilerseniz bu içeriğimize benzer olan Kenzül Arş Mucizesi Yaşayanlar yazımızı da inceleyebilirsiniz.

4444 Kaç Günde Bitmeli?

4444 kaç günde bitmeli diye merak edenler için yanıt oldukça basittir. Nitekim bir esmayı 4444 kez zikretmek pek çok kişiye göre zor ve meşakkatli gelebiliyor. Bu noktada inançlı kimselerin zikredecekleri esmayı bir gün içerisinde bitirmeleri gerekiyor. Fakat İslam alimlerine göre bu kimselerin esmayı bir günden daha fazla sürede okumaları da mümkün. Özellikle Ramazan aylarında bir günde okunması gereken kimselerin süresi bir haftaya kadar çıkarılabiliyor.

4444 Abdestsiz Okunur mu?

4444 abdestsiz okunur mu diye merak edenler için yanıt evet olacaktır. Esmaları zikrederken bu işlemi bütün bir güne bölmek gerektiği için abdestsiz şekilde okunması mümkündür. Fakat esmanın yanı sıra okunması gereken duaların abdestsiz okunmaması gereklidir. Bunun yanı sıra 4444 kez okunan esmayı 5 vakit namaza bölmek ve bu namazların ardından okumak çok daha doğru olacaktır. Yukarıda belirtilmiş olan duanın yanı sıra aşağıda da bir dua vardır. 4444 Tefriciye’nin ardından aşağıdaki duayı da bir kez abdestli bir şekilde okumak tavsiye edilir:

  • Bel nakzifu bil hakkı alâl bâtıli fe yedmeguhu fe izâ huve zâhikun, ve lekumul veylu mimmâ tasıfûn. Ve lehu men fîs semâvâti vel ard, ve men indehu lâ yestekbirûne an ıbâdetihî ve lâ yestahsirûn. Yusebbihûnel leyle ven nehâre lâ yefturûn. Emittehazû âliheten minel ardı hum yunşirûn. Lev kâne fîhimâ âlihetun illâllâhu le fesedetâ, fe subhânallâhi rabbil arşi ammâ yasıfûn.

Salat-ı Tefriciye’nin Fazileti Nedir?

Salat-ı Tefriciye’nin fazileti nedir sorusunun yanıtı inançlı kimseler tarafından sıkça araştırılmaya devam ediyor. Bu esmanın faziletlerinin arasında ilk sırada rızkının bollanacağı gelmektedir. Bu sayede hiçbir şekilde fakirlik yaşamamak ve rızık kapılarının sonsuza kadar açılması mümkün olacaktır. Bir diğer faziletiyse inançlı kimsenin gönlünden geçen şeyin gerçek olmasıdır. Ayrıca Salat-ı Tefriciye’nin bir fazileti de kişilerin sevdikleri kişilerle kavuşabilmesidir.

Salat-ı Tefriciye’yi 4444 Defa Okumak Şart mı?

Salat-ı Tefriciye 4444 defa okumak şart mı diye merak edenler için yanıt evet olacaktır. Bu durum tamamıyla kişisel bir şey olduğu ve farz olmadığı için katı kuralları vardır. Salat-ı Tefriciye esmasını her gün 4444 kez okumak gerekmektedir. İnançlı kimselerin bu esmanın yanı sıra yukarıda paylaştığımız iki duayı da okuması çok önemlidir. Böylece Allah-u Teala’nın izniyle yukarıda belirtilen faziletlerin gerçekleşmesi mümkün olacaktır. Nitekim 4444’ten az okunması durumunda Yüce Allah ortada bir çaba görmeyeceği için faziletlerin gerçek olma olasılığı da düşecektir. Velhasıl Salat-ı Tefriciye’yi her gün 4444 kez okumak ve bunu bir süre devam ettirmek gerekiyor.

4444 Tefriciye mucizesi yaşayanlar yazımızın sonuna geldik. Okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederiz. Ayrıca dilerseniz aşağıdan diğer okuyanlar yazılarımıza bakabilirsiniz.

Son olarak okunacakdualar.net adresinden de ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yasin Taylan Ak

Gaziantep Üniversitesi mezunu ardından Ankara İlahiyat Fakültesinde yüksek lisans yapan Yasin Taylan Ak hocamız, Din sosyolojisi, din psikolojisi, İslam tarihi hakkında birçok tez yazmış ve makaleler paylaşmıştır. Ülkemizde de çeşitli faziletler ve dua usulleri yaşayanlar hakkındaki yazılar da sitemizde mevcuttur.
Yorum yapın